Gastrobar by Onanuit

GEOGRAFIES URBANES

Geografies urbanes proposa una descoberta creativa i reflexiva de la fotografia mitjançant la vinculació entre la pràctica fotogràfica i l'exploració de la ciutat. Acompanyats de Mingo Venero, David Almazán, Juan Pedro Cáceres, Xavier Arocas, Fernando Mella, Marta Buceta, Verónica Levineri i Estefania Mena, alumnes del centre, d’edats, procedències, gustos i coneixements fotogràfics i estètics molt heterogenis.

LOOK at ME

Àngelo Marí

expo PLANETES SINGULARS

Júlia Potrony

El primer little planet conegut és el de la il·lustració del conte El petit príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry. Abans del naixement de la fotografia digital els little planets només podien ser dibuixats a partir de la imaginació dels seus autors. Actualment, la tècnica fotogràfica i el software informàtic permeten recrear al nostre gust aquests planetes singulars.

expo MAKING OF [VéRTICES]

Cortometraje de Francesc Cánovas

Fotografía de Inma Quesada

Organiza: CèNTRIC gastrobar

Colabora: Service Point


LUMÍNICA

Georges Moncada

Organiza: Tataricum

El Sábado 17 de enero, preestreno del Cortometraje VÍCTIMAS, dirigido por Enric Rufas.

Después de la proyección del corto en el Auditori del CèNTRIC espai cultural, inauguraremos la exposición Making Off Víctimas en el CèNTRIC gastrobar by ONA nuit..

 

STENCIL Show


La Suite Panda

 

Organiza: Tataricum

01 Ago

Exposició PLATS!

Publicado en Exposiciones

PLATS!

Expo colectiva artistas 2002-2014

Ona nuit presenta la exposición PLATS!

26 artistas, 26 platos

"ONIRIA" de Víctor Siles

 

Organiza: Tataricum

"Funny W.C." de Jordi Salas


"Des que els smartphones han entrat a la nostra vida, la nostra relació amb els vàters s'ha refredat. Els ignorem. Ja no recordem quan eren la nostra única companyia dins del lavabo. Aquesta exposició tracta d'ensenyar la cara humana dels vàters, per que els tornem a tenir en compte. Posa un somriure al teu lavabo. Funny W.C."


Organiza: Tataricum

All Rights Reserved

Top Desktop version

music Are you sure that you want to switch to desktop version?