Miércoles, 01 Junio 2016 00:00

CèNTRIC·Relats·16_Concurs Relats Breus

El CèNTRIC gastrobar by OnaNuit i Rúbrica Editorial, organitzen el concurs CèntricRelats que té per objecte premiar els relats curts que siguin seleccionats com a guanyadors per un Jurat, amb la finalitat de promoure la cultura entre la ciutadania. L'eix d'aquest concurs és explicar històries/fotografies que esdevinguin al CèNTRIC gastrobar by ONA nuit i/o al Cèntric-Espai Cultural.


CÈntricRelats

Concurs de relats i fotorelats

Escriu en un breu relat amb el CèNTRIC com a protagonista.

Molta gent passa i viu històries al CèNTRIC...

Explica'ns una!


1.- Condicions de participació

S'expliciten dos modalitats. Es pot escriure en Català o Castellà.

a) Relat adults:
- Tenir una edat mínima de 18 anys d’edat.
- Enviar el relat a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

b) Relat juvenil:
- Tenir una edat mínima de 12-18 anys d’edat.
- Enviar el relat a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.


2.- Durada
La durada d’aquest Concurs serà des de l´1 de juny de 2016 a l´11 de setembre de 2016. El termini de remissió s’iniciarà a les 10:00 hores del dia 1 de juny de 2016 i finalitzarà a les 23:00 hores del dia 11 de de setembre de 2016. Els premis s'atorgaran durant els dies de la Festa Major del Prat.


3.- Identificació
La identitat dels participants i dels guanyadors s’acreditarà exclusivament mitjançant un mail amb les dades personals (nom, cognoms, adreça, DNI)


4.- Dinàmica del Concurs

a) Relat adults:
Hi pot participar tothom que compleixi les condicions exigides en aquestes bases. La temàtica d’aquesta categoria han de versar sobre algun fet o història, real o fictícia, que tingui com a eix o escenari el CèNTRIC gastrobar by ONA nuit i/o CèNTRIC Espai Cultural. Tindrà una extensió mínima de 400 caràcters amb espais i màxima de 2000 caràcters amb espais.

b) Relat juvenil:
Hi pot participar tothom que compleixi les condicions exigides en aquestes bases. La temàtica d’aquesta categoria han de versar sobre algun fet o història, real o fictícia, que tingui com a eix o escenari el CèNTRIC gastrobar by ONA nuit i/o CèNTRIC Espai Cultural. Tindrà una extensió màxima de 400 caràcters amb espais.


5- Jurat i selecció dels finalistes i dels guanyadors

El Jurat del Concurs de relat escrit estarà format per
· Un membre del Cèntric / Departament de Cultura
· Un escriptor local
· Un membre de Rúbrica produccions


6.- Premis

a) Relat adults:
- Àpat per a 4 persones al CèNTRIC gastrobar
- Merchandising Moritz
- Pack de llibre de Rúbrica
- Entrades Teatre Modern

 

b) Relat juvenil:
- Àpat per a 2 persones al CèNTRIC gastrobar
- Pack de llibre de Rúbrica
- Entrades Teatre Modern

 

7.- Acte de lliurament dels premis

Els guanyadors del Concurs es donaran el dia 16 de setembre de 2016. L’hora i el lloc de celebració de l'acte es comunicarà als finalistes a través de correu electrònic o telèfon de contacte i es celebrarà al GastroBar el diumenge 25 de setembre.
Prèviament al lliurament dels premis, el Cèntric gastrobar by ONA nuit ha de verificar la identitat dels premiats. El Gastrobar es reserva el dret a exigir que els finalistes acreditin el compliment de les condicions exigides per participar en aquest Concurs. Qualsevol falsedat o contradicció en les dades comportarà la denegació del premi que els pugui correspondre.


8.- Acceptació de les bases

La simple inscripció en aquest Concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases, de les instruccions i altres comunicacions o recomanacions que el Gastrobar faci als participants i del compliment de les condicions d’ús dels portals a través dels quals es desenvoluparen el concurs.


Organitza

CèNTRIC gastrobar by Ona Nuit
Rúbrica Editorial

 

Col.labora

Moritz
CèNTRIC espai cultural
Departament Cultura Ajuntament del Prat