Plaça de Catalunya, 39-41. El Prat de Ll. Tel: 93 379 56 00 · Comidas y cenas todos los días
ES CA EN FR DE

Exposiciones

Exposiciones de fotografía, pintura, vídeo, esculturas y diseño de artistas locales

Jueves, 14 Enero 2016 00:00

Expo Planetes Singulars_ Júlia Potrony

expo PLANETES SINGULARS

Júlia Potrony

El primer little planet conegut és el de la il·lustració del conte El petit príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry. Abans del naixement de la fotografia digital els little planets només podien ser dibuixats a partir de la imaginació dels seus autors. Actualment, la tècnica fotogràfica i el software informàtic permeten recrear al nostre gust aquests planetes singulars.


Un little planet és el resultat d’un conjunt de fotografies que formen una panoràmica de 360º vertical i una d’horitzontal, de manera que es cobreix tot l’angle de visió possible. Així doncs, a partir del que retrata la càmera, podem transformar la visió tradicional d’un paisatge en un planeta sorprenent. Algunes de les coses que captiven dels little planets són la realitat esbiaixada que presenten, el format panoràmic que, paradoxalment, acaba sent quadrat, la seva dimensió fantàstica i, sobretot, la mirada diferent que ofereixen.

Aquesta exposició consta de planetes de paisatges rurals i urbans, d’exteriors i d’interiors. Els little planets exposats estan formats per un mínim de 40 fotografies (Bosc urbà) i un màxim de 230 (Pínscnic gegant). De ben segur que, si us hi voleu endinsar, redescobrireu uns quants indrets. A la imatge que la il·lustra, titulada Món de reines i formada per 130 fotografies, podem reconèixer una transformada i lleugerament aliena plaça de Sant Jaume (Barcelona), amb un toc de fantasia i de somni, que ens atrau i ens convida a formar-ne part.

Júlia PotronyPlaça de Catalunya, 39-41. 08820 El Prat de Llobregat. Barcelona.

Diseño web Lambada

Suscríbete a nuestro Newsletter y te enviaremos por email puntualmente nuestra agenda de actividades

captcha