Plaça de Catalunya, 39-41. El Prat de Ll. Tel: 93 379 56 00 · Comidas y cenas todos los días
ES CA EN FR DE

Gastronomía

Experiencias gastronómicas y menús especiales, para fechas señaladas

Lunes, 16 Octubre 2017 16:46

Pota Blava a El PLAT FAVORIT

El Pota Blava concursa para escoger el PLAT FAVORIT dels CATALANS. Regístrate en www.cuina.cat/platfavorit y vota el Confit de Pota Blava! 

INSTRUCCIONES para VOTAR! 

Entra y regístrate en la web www.cuina.cat/platfavorit. En el home te sale una foto, picas X a las que no te gusten y picas al icono Corazón al Confit de Pota Blava. Son 22 platos y salen aleatorios, hay que picar en todos hasta que salga el Pota Blava, y seguir puntuando todos los platos hasta que el sistema valide tu voto. En el apartado de ver las votaciones, no se puede votar. Y se puede votar una vez cada hora! 

 


NOTA de PREMSA

L’any passat, vam demanar als catalans quin era el seu plat favorit del receptari tradicional, i va guanyar l’escudella. Enguany, volem que torneu a decidir, i us demanem quin plat us agrada més dels que han preparat els 22 restaurants que representen cadascuna de les 22 indicacions geogràfiques protegides (IGP) o denominacions d’origen protegides (DOP) que hi ha al país.

El concurs està patrocinat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cervesa Estrella Damm, amb el suport d’Ametller Origen i amb la col·laboració del Fòrum Gastronòmic de Girona, Mas Uniformes i la Federació Catalana d’IGP i DOP, i arrenca el 16 d'octubre a www.cuina.cat/platfavorit. 

De 22 receptes, a 2

Els restaurants participants en el concurs tindran a punt les 22 receptes el 16 d’octubre i podreu votar les que més us agradin. Votar us fa participar immediatament en el sorteig de centenars de premis entre els votants. Així, entre el 16 d’octubre i el 3 de novembre les receptes que sumin menys vots s’aniran eliminant, fins que només quedin les dues finalistes.

A partir d’aleshores, i fins al 19 de novembre, hi haurà un enfrontament entre les dues finalistes. Caldrà prendre partit! I, si les voleu tastar, les podreu reservar i comprar preparades als establiments d’Ametller Origen.

El guanyador es donarà a conèixer el diumenge 19 de novembre al migdia, en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona, on es proclamarà el Plat Favorit 2017.

Qui hi participa?

Per a l'edició d'enguany, s'han seleccionat 22 restaurants que representen les 22 DOP i IGP que hi ha al país. Cadascun d'ells ha elaborat una recepta amb un ingredient de DOP i IGP i és amb aquesta recepta amb què participa al concurs. Ben aviat donarem a conèixer els plats, però per anar fent boca ja us podem dir quins restaurants participen i quina DOP o IGP representen:

 

Plaça de Catalunya, 39-41. 08820 El Prat de Llobregat. Barcelona.

Diseño web Lambada

Suscríbete a nuestro Newsletter y te enviaremos por email puntualmente nuestra agenda de actividades

captcha