Plaça de Catalunya, 39-41. El Prat de Ll. Tel: 93 379 56 00 · Comidas y cenas todos los días
ES CA EN FR DE

Gastronomía

Experiencias gastronómicas y menús especiales, para fechas señaladas

Miércoles, 01 Noviembre 2017 23:36

Pota Blava semifinalista #elPlatFavorit

Carme Ruscalleda apadrina el plato Pota Blava cocinado por Susana Aragón Carme Ruscalleda apadrina el plato Pota Blava cocinado por Susana Aragón

El Pota Blava concursa para escoger el PLAT FAVORIT dels CATALANS, y Carme Ruscalleda nos apadrina! Regístrate en www.cuina.cat/platfavorit y vota el Confit de Pota Blava! 

INSTRUCCIONES para VOTAR! 

Entra y regístrate en la web www.cuina.cat/platfavorit. En el home te sale una foto, picas X a las que no te gusten y picas al icono Corazón al Confit de Pota Blava. Son 4 platos semifinalistas y salen aleatorios, hay que picar en todos hasta que salga el Pota Blava, y seguir puntuando todos los platos hasta que el sistema valide tu voto. En el apartado de ver las votaciones, no se puede votar. Y se puede votar una vez cada hora! 

 


NOTA de PREMSA

El Pota Blava arriba a les semifinals de la segona edició d'El Plat Favorit dels Catalans

La xef Carme Ruscalleda apadrina el producte i aposta per una IGP única i exclusiva del Baix Llobregat

El Pota Blava ha arribat a les semifinals d'El Plat Favorit dels Catalans en el concurs que premiarà al millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). 

En el cas del Pota Blava, la xef serà Susana Aragón, escollida per la revista Cuina i que representarà la cuina i els xefs del Prat de Llobregat. A més, en aquesta tercera fase del concurs, el Pota Blava tindrà el suport de Carme Ruscalleda, xef que el 2015 va apadrinar les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, i que coneix les virtuts gastronòmiques d’un producte únic.

Després de les dues primeres fases superades, El Plat Favorit inicia les semifinals del 2 al 8 de novembre, en què es podrà votar entre quatre plats. Es classificaran els dos més votats, que passaran a la final del 8 al 19 de novembre. Els dos plats finalistes tindran un premi: es podran reservar i comprar preparades als establiments d’Ametller Origen i Casa Ametller.

Totes les votacions es realitzen a la web www.cuina.cat/platfavorit a través del vot popular. El plat vencedor es farà públic el 19 de novembre al Fòrum Gastronòmic, que el 2017 se celebra a Girona.

El concurs està patrocinat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cervesa Estrella Damm, amb el suport d’Ametller Origen i amb la col·laboració del Fòrum Gastronòmic de Girona, Mas Uniformes i la Federació Catalana d’IGP i DOP. Catalunya Ràdio és el mitjà oficial del concurs.

 

 

 

Plaça de Catalunya, 39-41. 08820 El Prat de Llobregat. Barcelona.

Diseño web Lambada

Suscríbete a nuestro Newsletter y te enviaremos por email puntualmente nuestra agenda de actividades

captcha